Extindem experiența acumulată în domeniul curățării cu abur și în România!

Implementăm o altfel de abordare asupra curățeniei, atât prin tehnologia pe care o folosim, cât și prin serviciile specifice de curățenie pe care le oferim. Datorită acestei abordări reușim să livrăm rezultate fiabile, rapide cu un efort minim din partea clientului.

Folosim echipamente performante în curățarea cu aburi, astfel încât rezultatele pe care le obținem să fie la standarde înalte de calitate. Echipamentele profesionale permit și o diminuare a timpilor de lucru, precum și acoperirea unei suprafețe mai mari de curățat. De aceea ne adresăm cu succes și companiilor atât pentru curățarea flotelor auto, cât și a spațiilor comerciale în care își desfășoară activitatea.

Mai mult, prin tehnologia pe care o folosim propunem o abordare ecologică asupra curățeniei, atât a mașinilor, indiferent de tip și dimensiuni, cât și a spațiilor interioare, rezidențiale, comerciale sau de producție.

Un alt beneficiu important este eliminarea bacteriilor. Curățarea cu aburi reușește să elimine într-o proporție mult mai mare decât metodele tradiționale de curățare bacteriile care se regăsesc pe o suprafață.

Așadar, propunem o soluție ecologică de curățare, eficientă din punctul de vedere al consumului de apă, cu un timp redus de execuție și care nu necesită o perioadă de uscare. Ne deplasăm la locațiile clientului, ceea ce presupune o investiție de timp și mai redusă din partea acestuia.