Spațiile comerciale și cele de birouri au nevoie de o atenție specială din punctul de vedere al curățeniei. Traficul intens și utilizarea lor zilnică de un număr mare de persoane duce la acumularea rapidă a murdăriei și a bacteriilor. Menținerea curățeniei în aceste spații este obligatorie, dar devine o provocare în momentul în care timpii în care pot fi făcute operațiunile sunt limitați.

Curățenia cu aburi are avantajul unui timp redus de execuție față de metodele clasice. Așadar, o curățenie completă într-un spațiu comercial și de birouri se va realiza într-un timp mult mai scurt, ceea ce va presupune o intervenție minimă în derularea activității zilnice în spațiul respectiv.

Avantajul major este că aburul reușește să curețe în profunzime fibrele sintetice și nu numai. De asemenea are un grad mai mare de eliminare a bacteriilor în comparație cu alte metode de curățenie.

Mai mult, nu este nevoie de utilizarea unor accesorii și produse de curățenie diferite pentru operațiunile de curățenie efectuate. Echipamentele de curățare cu aburi sunt concepute pentru mai multe tipuri de suprafețe.

• Detailing aeroporturi
Un aeroport cu trafic intens are nevoie de servicii fiabile de curățenie eficiente care să intervină cât mai puțin în derularea normală a activității. Tehnologia de detailing cu aburi asigură o curățenie rapidă cu rezultate care se conformează celor mai înalte standarde de igienă.

• Detailing bănci și instituții financiare
Zilnic, zeci sau chiar sute de oameni circulă printr-o bancă, Datorită acestui trafic intens, curățenia trebuie abordată cu seriozitate. Soluțiile de detailing cu aburi sunt răspunsul rapid și cu rezultate excelente. Un sediu curat contribuie la menținerea unei imagini impecabile a instituției.

• Detailing săli de spectacole
Indiferent că este vorba de săli de cinematograf sau de săli de teatru, operă sau filarmonică, în fiecare seară un număr mare de oameni le frecventează. În aceste condiții, siguranța saitară a vizitatorilor este esențială, moment în care un serviciu fiabil intră în scenă. Tehnologia de curățare cu aburi asigură igiena de care au nevoie aceste spații cu trafic intens.

• Detailing baruri, cluburi și restaurante
Un spațiu curat îmbie vizitatorul să mai stea, îl face să se simtă bine și în siguranță. De aceea curățenia este esențială, atât în sală cât și a toaletelor. Tehnologia de detailing cu abur asigură o curățenie în profunzime a suprafețelor și eliminarea bacteriilor, menținând astfel un spațiu curat și plăcut pentru clienți. Bineînțeles, curățenia bucătăriei este o prioritate în spațiile care servesc și mâncare.

• Detailing spitale și cabinete medicale
Instituțiile medicale, indiferent de dimensiuni și specialități au responsabilitatea de a respecta un set de norme de igienă foarte stricte. Intervenim pentru a susține respectarea acestor norme cu tehnologia noastră de curățare cu abur la care asigură o eliminare eficientă a bacteriilor și păstrează un mediu sigur pentru procedurile medicale.

• Detailing grădinițe și școli
Mediul în care își petrec cea mai mare parte a zilei copiii trebuie să respecte norme de igienă foarte stricte. De aceea, venim în întâmpinarea acestor instituții de stat sau din mediu privat cu proceduri de curățenie speciale cu aburi. Procedurile și tehnicile pe care le folosim sunt mai eficient decât cele clasice atât din perspectiva timpilor de realizare, cât și din perspectiva rezultatelor.

• Detailing săli de sport
Sălile de sport reprezintă un tip de spații care au nevoie de o atenție specială din punctul de vedere al igienei. De aceea curățenia în detaliu este esențială pentru a asigura un mediu sigur celor care practică sportul. Aceștia trebuie să se bucure de un mediu sănătos, iar tehnologia de detailing cu abur asigură un mediu curat, fără bacterii, sigur.